Csirkemáj bő maréknyi, petrezselyemzöld felvágva, 3 tojás, 1-2 vízben áztatott és kicsavart kenyér, fehér hagyma apróra vágva, só, bors. Ezt a tölteléket összekeverni, és a csirkecomb bőrét finoman felfeszítve, betöltöttem a tölteléket. Vigyázat, mert nem kell az oldalszéleket is felfeszíteni. A végén fehér cérnával a nyitva maradt részt hozzávarrtam a húsihoz óvatosan. Hogyha több a töltelék, a mellehúst is középen kettévágva be lehet tölteni, majd olajon lerben kisütni. Kis vizet lehet tölteni hozza, fóliával betakarni a tepsit, s 40 perc múlva kb. levenni a fóliát, és pirosra pirítani a húst.
Salátapityókával finom: 3 evkanál cukor, 3 evk. ecet, 2 csésze vízzel feltöltve, 1 kvkanál sóval összekeverve, majd a főtt, megtisztított, és karikára vágott krumplival, zöldhagymával, uborkával vegyítve. Finom :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.