2015. március 1., vasárnap

Csirkecomb panírozva pirével

 Megfőve krumplinyomóval apróra törve kevés tejjel és margarinnal kikavarni. Saját leve is maradhat, ha épp nincs tej. Egy mokkáskanál sóval. vendégségben hallottam a tippet, hogy nagyon finom kevés gyömbérpor szórva hozza - 1 teáskanálnyi.
 Megmosva, tisztítva a csirkecomb húsos részéből szeletelek csíkot a prézlis húsihoz, amelyet kipotyolva, sóval, borssal, vegetával ízesítve panirozni lehet, és forró olajon gyorsan kisütni.

A finom csontos húsit ízesítve a fentebbi módon forró olajon fehérre sütni egyik, majd másik oldalon, piros arany paprikával, vízzel felönyve jó 40 percig fedő alatt párolni.
Így kétféle módon is gazdagítható az ebéd.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.