Csirkecomb panírozva pirével

 Megfőve krumplinyomóval apróra törve kevés tejjel és margarinnal kikavarni. Saját leve is maradhat, ha épp nincs tej. Egy mokkáskanál sóval. vendégségben hallottam a tippet, hogy nagyon finom kevés gyömbérpor szórva hozza - 1 teáskanálnyi.
 Megmosva, tisztítva a csirkecomb húsos részéből szeletelek csíkot a prézlis húsihoz, amelyet kipotyolva, sóval, borssal, vegetával ízesítve panirozni lehet, és forró olajon gyorsan kisütni.

A finom csontos húsit ízesítve a fentebbi módon forró olajon fehérre sütni egyik, majd másik oldalon, piros arany paprikával, vízzel felönyve jó 40 percig fedő alatt párolni.
Így kétféle módon is gazdagítható az ebéd.






Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gogos hidegen eltéve

Ábrándozzunk!

Vegyes savanyúság, hidegen eltéve