Pikáns tortilla, elősütött zőldség és lazacfasírt
1.
1 Piros paprika nagyba kockázva
1 Padlizsán karika
1 Cukkini karika
Szerre olajon két felét pirítani
2.
Foghagyma cikkek olajban puhulnak, 4-5 darab
Kivéve reszelt citromhaj és friss bazsalikom csokorral hozza aprítani
Tálba tenni olajas foghagymapácot, rá a pirított cukkini, padlizsánt, pác rétegezve és tetején a piros paprika.
Hűteni, meleg pirított kenyéren tálalni bármikor.
3.
Lazac apróra kockázva
Citrom reszelve
Kapor aprítva hozza
Összekeverni masszát és hűteni hűtőben 0:20 percet
Fasírtgolyót gömbölyíteni és sütőpapíron 190° -on 0:8 percet sütni
Olaj nem kell, mert olajas a lazac
4.
Friss, fehér burgonyát hámozni és négybe vágva merőlegesen bátran szeletekre vágni
Olajban sütni 0:20 percet, és félkarika hagymát tenni hozza
Só, bors, és lecsepegtetni kell
Több felvert tojást a hagymás, párolt krumplira önteni, és kifordítva tányérra tölteni kell.
Tortilla a neve, ezt pedig mint a tortaszeletet kell vágni és tányérra tenni
Tortilla kaláccsal tálalva, a lazacgolyókkal, és pirított kenyéren az olajas zöldséggel nem hétköznapi ízvilág, csemege.
Főmenü, Duna tv


