Pikáns tortilla, elősütött zőldség és lazacfasírt








1.

1 Piros paprika nagyba kockázva

1 Padlizsán karika

1 Cukkini karika

Szerre olajon két felét pirítani

2.

Foghagyma cikkek olajban puhulnak, 4-5 darab

Kivéve reszelt citromhaj és friss bazsalikom csokorral hozza aprítani

Tálba tenni olajas foghagymapácot, rá a pirított cukkini, padlizsánt, pác rétegezve és tetején a  piros paprika.

Hűteni, meleg pirított kenyéren tálalni bármikor.

3.

Lazac apróra kockázva

Citrom reszelve

Kapor aprítva hozza

Összekeverni masszát és hűteni hűtőben 0:20 percet

Fasírtgolyót gömbölyíteni és sütőpapíron 190° -on 0:8 percet sütni

Olaj nem kell, mert olajas a lazac

4.

Friss, fehér burgonyát hámozni és négybe vágva merőlegesen bátran szeletekre vágni 

Olajban sütni 0:20 percet, és félkarika hagymát tenni hozza

Só, bors, és lecsepegtetni kell

Több felvert tojást a hagymás, párolt krumplira önteni, és kifordítva tányérra tölteni kell.

Tortilla a neve, ezt pedig mint a tortaszeletet kell vágni és tányérra tenni

Tortilla kaláccsal tálalva, a lazacgolyókkal, és pirított kenyéren az olajas zöldséggel nem hétköznapi ízvilág, csemege.

Főmenü, Duna tv

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gogos hidegen eltéve

Ábrándozzunk!

Vegyes savanyúság, hidegen eltéve