Ravaszi zöldséges ragu és zöldbab

 



Hozzávalók: Hagyma, kápia, murok, krumpli, gomba, zöld borsó, cukkini, tejszín. Spenót, fogas hal, ponty, citrom és kakukkfű, zöldbab és petrezselyem, olaj.

 

Hagymát, kápiát forró olajon megkap. Karikára vágott murkot, és krumplit hozza adni. Szintén a gombát aprítva, a zöld borsót és cukkinit karikázva hozza enged.

Tejszínnel leöntve párolódik.

Spenót felvágva csíkokra és kockázott, tisztított fogas halat és pontyot ( harcsa, sülő esetleg) . Citrommal, kakukkfűvel ízesítjük.

Raguhoz két kész tésztalapot veszünk, a kerek sütőformát kibéleljük és hozza töltjük a vegyes, párolt zöldséget. Leteríteni kell a másik lappal, körbe összecsipdeljük formásra alakítva.

Sütőben sütni kell.

Vajon olvasztunk száras zöld paszulyt, nem fonnyasszuk, hogy szép, zöld szine maradjon. Petrezselymet szórunk rá, és tálalunk.

Recept: Főmenü, Duna tv







Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gogos hidegen eltéve

Ábrándozzunk!

Vegyes savanyúság, hidegen eltéve